Eerste Communie 2023

Beste ouder,

De communieviering zal druk bevolkt zijn en de stoelen zijn schaars. Zouden we maximaal 4 stoelen per communiekant voorzien, dan zit de middenbeuk van de kerk al vol. Maar om jullie als (plus-)ouder of rechtstreeks gezin (als er bv 3 kinderen in het gezin zijn) toch de kans te geven om – als gezin – samen te zitten, hanteren we volgende richtlijn voor het reserveren van een plaats:

  • Sowieso een plaatsje voor de beide ouders (maximum 2 volwassenen)
  • Sowieso een plaatsje voor de broers/zussen van de communiekant

Zo hebben sommige gezinnen geen 4 stoelen nodig en kunnen we de stoelen op voorhand reserveren. Gelieve hieronder aan te geven hoeveel volwassenen (enkel ouders en eventueel plusouders) er zijn en hoeveel broers/zussen er zijn. Uiteraard zijn verdere familie en vrienden ook nog welkom in de kerk :-), maar voor hen kunnen we geen plaatsje reserveren. 

Daarnaast, om de communieviering zelf, zoveel mogelijk aan de kinderen over te laten, zouden we u als ouder willen vragen of uw kind een tekstje zou willen lezen in de viering of liever niet (er zijn ook andere taakjes zoals iets naar voor brengen of iets in de lucht steken). De tekstjes zijn relatief kort, soms zelfs maar één zin en een kind staat nooit alleen vooraan. We gaan in de volgende catechese deze vraag stellen aan de kinderen maar we appreciëren reeds een voorbereidend gesprekje met uw kind. Geef daarom hieronder aan wat u aanziet als een optie.

Gelieve dit formulier slechts één maal in te vullen per gezin van 1 of 2 communiekant(en).

Fout: Contact formulier niet gevonden.